Hírvivő Hermész

Politikai, gazdasági, kulturális magazin

címkék: Fidesz, szocialisták, Gyurcsány, Bajnai, Bilderberg Csoport, Ukrajna, USA, Blackwater, Greystone
 

Választási eredményekről, a Bilderberg Csoportról, Ukrajnáról 

I.

A választásokról

Visszatérve az országgyűlési választásokra, megállapíthatjuk, kis híján eltaláltuk a választások végeredményét, ugyanis majdnem mindenben úgy lett, mint ahogy megjósoltuk, csupán egy picit találtunk mellé. Ugyanúgy jártunk, mint a múlt heti lottószelvényünk esetében: majdnem ötösünk lett, de mind az öt számnál egy kicsivel arrébb húztuk be az X-et. 

Annak egyáltalán nem örülünk, hogy a Fidesznek megint kétharmada lett, igaz, csak egy mandátummal. Természetesen azonnal módosították az országgyűlési szavazási szabályokat, hogy mindig meglegyen a kétharmados többség.

Azok számára, akik esetleg nem figyelték az eseményeket, elmondjuk, hogy az első vagy a második ülésen az országgyűlés módosította a plenáris ülés szavazási rendjét. Korábban úgy volt, hogy a levezető elnök (országgyűlés elnöke, alelnöke) a szavazáson nem vett részt, csak ha szavazategyenlőség alakult ki. Ebben az esetben az ő szavazata döntött. Miután csak egyetlen mandátumon múlik a kétharmad, ha fideszes vagy kereszténydemokrata a levezető elnök, nincs meg a kétharmados többség. Ezért a szavazás rendjét megváltoztatták, és ezentúl a levezető elnök is szavaz.

Íme, egy apró varázslattal a probléma megoldódott!

Szó mi szó, a fideszes honatyákat nem nevezhetjük ugyan úri embereknek, viszont roppantul nem szeretik, ha rajtuk kívül más is bele kívánna szólni az ország ügyeibe. 

Az új választási törvény persze egy sokkal nagyobb varázslat: a Fidesz-KDNP koalíció csupán a szavazatok 44,87 %-át szerezte meg, mégis elnyerte a parlamenti mandátumok kétharmadát! Erre mondhatjuk: „Ez nem semmi !!!” 

Annak viszont örülünk, hogy a szocialista párt megrendült, így a Jobbik lett a második szervezett politikai erő. 

A Bajnai és a Gyurcsány csapatok nagy ricsajt tudnak csapni, azonban tömegbázisuk nincs, ezért hatalmi tényezőként nem jöhetnek szóba. Mondják, Gyurcsány a szocialisták élére kíván állni. Láttunk már ilyet, sőt olyat is, hogy annyira belegabalyodott a saját mondataiba, hogy végül is előkerült Bajnai, a másik vigéc, aki nemrég ellátta jó tanáccsal a Bilderberg csoportot. 

II. 

Néhány szó a Bilderberg Csoportról

„Ennek a nagyhatalmú zárt körnek formailag a holland Bernhard herceg és Joseph Retinger, a nagytekintélyű szabadkőműves volt az alapítója. A kutatók azonban egybehangzóan úgy vélik, hogy a tulajdonképpeni irányító személyek a Rothschild és a Rockefeller dinasztia vezető tagjai. A Bilderberg Csoporton belül is van egy belső kör, vagy Kerekasztal, amely kilenc nagyhatalmú személyiséget tömörít. A hierarchiában ezt követi egy tizenhárom tagú döntéshozó testület. Ez alá tartozik három csoport. Ezek a Prieuré de Sion, az illuminátus szabadkőművesség, a fekete nemesség, és a pénzoligarchia más befolyásos struktúráinak a tagjaiból tevődnek össze. E felsorolt testületek a legszigorúbb titoktartás közepette működnek.

A kiszivárgott értesülések és más közvetett bizonyítékok révén a téma kutatói összeállították azokat a célokat, amelyek megvalósításán e nagyhatalmú testületek munkálkodnak.

Az elsőszámú cél nemzetközi, végsősoron világszintű gazdasági unió létrehozása. Ez kiegészülne egy nemzetközi parlamenttel, valamint egy nemzetközi irányítás alatt álló világhaderővel, amely a nemzeti hadseregek helyébe lépne. A végső cél a nemzetállamok szuverenitásának fokozatos felszámolásával egy világszintű közös kormányzat létrehozása.

A Bilderberg Csoport általában évente egyszer találkozik, zárt ajtók mögött, szigorú titoktartás közepette. Ezeken a tanácskozásokon az állandó résztvevők mellett alkalmi meghívottként részt vesznek a jelenleg is hivatalban lévő uralkodóházak tagjai. Elsősorban olyan személyiségek, akik feltétlenül lojálisak a nemzetközi pénzoligarchia legfőbb vezetői iránt. Ezeknek a magas rangú személyiségeknek a részvétele elősegíti annak az álcázását, hogy ténylegesen kik is a valódi irányítói ennek a nagyhatalmú zárt csoportnak.A nemzetközi sajtó nem ad tájékoztatást ezekről a tanácskozásokról. Ha mégis erre kényszerül, akkor rendszerint csak előre előkészített néhány mondatos, és semmitmondó kommünikéket hoznak nyilvánosságra.” (Az idézet szerzője: Drábik János) 

Nos, Bajnai Gordon ennek a Bilderberg Csoportnak adott tanácsot. Nevezetesen az Orbán-kormány meggyengítése végett azt a látszatot kell kelteni, hogy a Fidesz együttműködik a Jobbikkal. Ezáltal biztosan meggyengül a FIDESZ. Ezt maga Bajnai nyilatkozta nekünk.

Azt gondoljuk, Bajnai csak egy gumicsont, amit/akit azért dobtak a közvélemény elé hogy rágódjanak rajta. 

Szerintünk ez a Bilderberg Csoport által képviselt háttérhatalom az utóbbi évek történései, a távol-keleti politikai-gazdasági átalakulások és a kapitalista rendszer megújíthatatlansága folytán, jelentősen meggyengült, ezért elúszni látszik a Világállam megteremtésének lehetősége. 

Éppen ez aggaszt bennünket a legjobban!

A Történelem ugyanis arra figyelmeztet minket, hogy ha valamely világpolitikai hatalmi centrum zsákutcába kerül, rendszerint háborúval próbál utat nyitni magának.Ezért rendkívül veszélyes az Ukrajnában kialakult helyzet. 

III. 

Az ukrán helyzetről néhány mondat

Ma már egyértelmű, hogy az ukrajnai eseményeket az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma valamint a hírszerzése, azaz a CIA irányítja. Ezt onnan lehet tudni, hogy a katonai és különféle titkos akciókat elsősorban két magáncég végzi:Az egyik a Blackwater nevű szervezet, amely az amerikai külügyminisztériummal áll szerződéses viszonyban, míg a másik a Greystone elnevezésű, amelyet a CIA pénzel. Ez utóbbi szervezet emberei részt vettek a kijevi vezetés által indított kelet-ukrajnai terrorellenes műveletekben, amely sok civil halálát okozta. 

Az Egyesült Államok külpolitikáját irányító személyek elképesztő tájékozatlansága és kétbalkezessége azt „eredményezte”, hogy rögtön a konfliktus elején Ukrajna elveszítette a Krím-félszigetet. 

Mindazonáltal az ukrán helyzetet nagyon komolyan kell venni, mert nem akar csillapodni az USA harci kedve. Folyik az amerikai csapatok összevonása, folyik Oroszország bekerítése, rövidesen Közép- és Kelet-Európában katonai bázisokat hoznak létre… 

A nemzetközi háttérhatalom talán Ukrajnában szándékozik kirobbantani egy sok nemzetet érintő háborút az amerikai haderő felhasználásával? És ezt az amerikai nép ismét eltűri, hogy fiai valójában idegen érdekekért pusztuljanak el – megint? 

2014-06-04- 

DSZP

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 35
Heti: 119
Havi: 454
Össz.: 206 628
Oldal: Bel-és külpolitikai aktualitások
Hírvivő Hermész - © 2008 - 2018 - hirvivo.hupont.hu